Skip links

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Tanıtım Toplantısı

Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından üretilen Tıbbi Bitki Çaylarımızın Tanıtım Toplantısı 11.01.2023 tarihinde LHÜ Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Sağlık alanında Doğu’nun ve Batı’nın birikimini sentezleyen sağlık temalı bir üniversite olarak “Sağlık Doğadan Gelir” mottosuyla yola çıktık. Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültemizin yetiştirdiği Tıbbi Farmakope analizi yapılmış Tıbbi Çaylarımızın tanıtımını gerçekleştirdik.

Tanıtım toplantısına Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Taner ERCANLI, TBMM Tıbbi ve Aromatik Bitki Çeşitliliği Korunması Araştırma Komisyonu Eski Başkanı İbrahim AYDIN, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN, Lokman Hekim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ, Lokman Hekim Üniversitesi’nin değerli yöneticileri, öğretim üyesi ve yardımcıları ile kıymetli eczacılarımız katılım sağladı.

Açılış konuşmalarının ardından konuklar kokteyle davet edildi. Keyifli anların yaşandığı kokteyl esnasında bitki çaylarımızın tadımı da gerçekleştirildi.